Van Rossum Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.

Maliesingel 16 A
3581 BD Utrecht
Tel: 030-2315254
info@vanrossummakelaars.nl
Vlampijpstraat 47, 3534 AR Utrecht, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 1.650,- p.m.
Vlampijpstraat 47 in Utrecht 3534 AR

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op het Werkspoorkwartier aan de westzijde van Utrecht. Het gebied is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Parkeren
Er is sprake van gratis parkeren op de openbare weg, direct voor het pand.

Vloeroppervlak (BVO)
Totaal ca. 210 m² waarvan ca. 50 m² kantoorruimte

Opleveringsniveau bedrijfsruimte:
- vrije hoogte van ca. 3 meter
- elektrisch bedienbare overheaddeur voorzien van een loopdeur
- betonvloer met vloerbelasting van ca. 1.000 kg/m²
- verlichtingsarmaturen

Opleveringsniveau kantoor:
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- toilet
- pantry
- verwarming middels radiatoren

Huurprijs
€ 1.650,- per maand exclusief BTW

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
In overleg met verhuurder zal de hoogte van de zekerheidsstelling nader worden bepaald.

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
In overleg.

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.
Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Van Rossum Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 1.650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 210 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 160 m² Oppervlakte kantoorruimte 50 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig