Terug naar de resultaten
Te koop
Nachtegaalstraat 25 in Utrecht 3581 AB

Nachtegaalstraat 25

3581 AB Utrecht
Koopprijs € 600.000,- k.k.
030-2315254

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² In units vanaf 110 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Het betreft een ongesplitste winkel-woonhuis welke geheel leeg en ontruimd wordt opgeleverd. De sfeervolle winkel op de begane grond heeft een oppervlak van ca. 55 m2 (BVO) met een frontbreedte van 4.2 m. De entree wordt gedeeld met de bovenwoning waarbij de winkel inpandig afsluitbaar is middels...
Lees meer

Omschrijving

Het betreft een ongesplitste winkel-woonhuis welke geheel leeg en ontruimd wordt opgeleverd. De sfeervolle winkel op de begane grond heeft een oppervlak van ca. 55 m2 (BVO) met een frontbreedte van 4.2 m. De entree wordt gedeeld met de bovenwoning waarbij de winkel inpandig afsluitbaar is middels een modern solide doorzichtig rolluik. De winkel beschikt over een eigen pantry, toilet en CV installatie. Tevens is er een klein plaatsje aan de achterzijde. De 2-laags bovenwoning heeft een oppervlak van ca. 55 m2 en een terras van ruim 7 m2 gelegen op het zuiden. De woning is medio 2015 totaal gerenoveerd, hoogwaardig afgebouwd, uitstekend geïsoleerd (energie index 0.99) en beschikt over luxe voorzieningen. Op de 1e verdieping bevindt zich het woongedeelte inclusief keuken en terras met de mogelijkheid tot een extra kamer. Op de 2e verdieping is de badruimte, plek voor wasmachine en droger en een ruime kamer.

Het winkelgebied Maliekwartier bestaat uit 2 straten; de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat. Deze 2 straten vormen de verbinding tussen Utrecht Oost en het centrum van de stad. De Nachtegaalstraat heeft een gevarieerd winkelaanbod waar naast landelijke ketens zoals HEMA, Albert Heijn, Kruidvat, Ici Paris en Ekoplaza ook veel lokale ondernemers zijn gevestigd. Tevens is er een ruim en gevarieerd aanbod van eetwinkels en horeca.

De gemeente Utrecht besloot onlangs over de herinrichting van de straat. Het Maliekwartier krijgt een eigentijdse frisse uitstraling. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van de gemeente Utrecht.

Bereikbaarheid
Het pand is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zowel direct voor de deur als in de omliggende straten is er sprake van betaald parkeren.

Vraagprijs
€ 600.000,- k.k.

Kadastrale informatie:
gemeente Abstede sectie B nummer 5214

Bouwjaar
Omstreeks 1900, renovatie medio 2015

Notaris
Ter keuze van koper

Bestemming en gebruik
Detailhandel en dienstverlening op de begane grond en wonen op de verdiepingen.

Aanvaarding
In overleg.

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verkoop geschiedt onder voorbehoud goedkeuring opdrachtgever.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Van Rossum Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 600.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² Verkoopoppervlakte 45 m² Perceeloppervlakte 69 m² Frontbreedte 420 cm Energie Energieindex 0.99 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 110 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Verkoop vloeroppervlakte
45 m²
Frontbreedte
420 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring