Terug naar de resultaten
Te huur
Twijnstraat 18 in Utrecht 3511 ZK

Twijnstraat 18

3511 ZK Utrecht
Vraagprijs € 3.500,- p.m.
030-2315254

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 122 m² In units vanaf 122 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

De Twijnstraat is het verlengde van de Oudegracht en gelegen in het oude centrum, het A-1 winkelgebied ligt op loopafstand. De straat kenmerkt zich door een gevarieerd hoogwaardig winkelaanbod. In de straat zijn relatief veel zelfstandig ondernemers gevestigd maar ook Albert Heijn, Gall&Gall en Etos...
Lees meer

Omschrijving

De Twijnstraat is het verlengde van de Oudegracht en gelegen in het oude centrum, het A-1 winkelgebied ligt op loopafstand. De straat kenmerkt zich door een gevarieerd hoogwaardig winkelaanbod. In de straat zijn relatief veel zelfstandig ondernemers gevestigd maar ook Albert Heijn, Gall&Gall en Etos verder is er een gevarieerd aanbod aan horeca gelegenheden. Met de auto en met het openbaar vervoer is de Twijnstraat goed te bereiken, er zijn diverse bushaltes op loopafstand.

Parkeren en bevoorraden
Er is sprake van betaald parkeren in de directe omgeving.
Bevoorrading van de winkel is direct voor de deur mogelijk. Direct om de hoek in de Nicolaasstraat bevindt zich tevens een laad-en losplek.

Vloeroppervlak (BVO)
122 m² gelegen op de begane grond

Front
Ongeveer 4 meter.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in huidige casco staat opgeleverd.

Huurprijs
€ 3.500,- per maand exclusief BTW

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten, de winkel beschikt over eigen aansluitingen voor elektriciteit, gas en water en huurder zal rechtstreeks contracten afsluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste verhuur.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en BTW.

Bestemming
Detailhandel en publieksgerichte dienstverlening.

Aanvaarding
In overleg.

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Van Rossum Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 3.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 122 m² Verkoopoppervlakte 122 m² Frontbreedte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 122 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
122 m²
In units vanaf
122 m²
Verkoop vloeroppervlakte
122 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring