Van Rossum Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.

Maliesingel 16 A
3581 BD Utrecht
Tel: 030-2315254
info@vanrossummakelaars.nl
Arkansasdreef 30 C, 3565 AR Utrecht, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 995,- p.m.
Arkansasdreef 30 C in Utrecht 3565 AR

Omschrijving

Een nette kantoorruimte verdeeld over 3 lagen. Alle ruimtes zijn voorzien van nieuwe plafonds met verlichtingsarmaturen, geheel opnieuw geschilderde wanden en een nieuwe laminaatvloer.

Ligging en bereikbaarheid
Bedrijventerrein Overvecht is een kleinschalig bedrijventerrein gelegen aan de noordkant van de stad. Het totale oppervlak van bedrijventerrein is ongeveer 44 hectare en bied plaats aan bijna 5.000 arbeidsplaatsen. Op het terrein zijn ruim 200 bedrijven actief.
Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar per (vracht) auto en openbaarvervoer. De A2 en A27 zijn in ongeveer 5 minuten te bereiken. Openbaar vervoer gaat middels busverbindingen.

Parkeren
De unit beschikt over 3 gereserveerde parkeerplaatsen voorts er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

Vloeroppervlak
- begane grond: ca. 50 m²
- 1e verdieping: ca. 52 m²
- 2e verdieping: ca. 33 m²

Huurprijs
€ 995,- per maand exclusief BTW

Voorzieningen:
- zelfstandige entree
- gasgestookte c.v.-installatie met radiatoren
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- laminaatvloer
- dubbele beglazing
- pantry
- toilet
- mechanische ventilatie t.b.v. pantry en toilet
- noodverlichting
- kabelgoten

Energielabel A

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Levering en diensten
Een verrekenbaar voorschot van € 50,- per maand exclusief BTW ten behoeve van:
- onderhoudscontract CV-installatie
- glasbewassing ramen en kozijnen
- bewegwijzering
- 5 % administratiekosten

Zekerheidsstelling
In overleg met verhuurder zal de hoogte van de zekerheidsstelling nader worden bepaald.

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
In overleg.

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Van Rossum Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 995,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 135 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 02-05-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 135 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig