Terug naar de resultaten
Te huur
Gansstraat 160 in Utrecht 3582 EP

Gansstraat 160

3582 EP Utrecht
Vraagprijs € 30.000,- p.j.
030-2315254

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 193 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

De Gansstraat is een rustige straat aan de zuidoost kant van het centrum. De binnenstad ligt op loopafstand van het kantoor. Het betreft een zeer lichte ruimte met aan 3 zijden ramen. Het object ligt tevens vlak bij het zuidelijk deel van de oosterspoorbaan deze vroegere spoorbaan wordt een nieuw...
Lees meer

Omschrijving

De Gansstraat is een rustige straat aan de zuidoost kant van het centrum. De binnenstad ligt op loopafstand van het kantoor. Het betreft een zeer lichte ruimte met aan 3 zijden ramen. Het object ligt tevens vlak bij het zuidelijk deel van de oosterspoorbaan deze vroegere spoorbaan wordt een nieuw groen wandel en fietsgebied. Zie www.utrecht.nl/fiets/utrecht-werkt-aan-routes/oosterspoorbaan/

Bereikbaarheid
Het kantoor is goed te bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het nieuwe Vaartscherijn Station ligt op loopafstand.

Parkeren
Betaald parkeren in de directe omgeving.

Vloeroppervlak
Totaal vloeroppervlak is ca. 193 m2 (BVO) waarvan ca. 170 m2 is gelegen op de begane grond en ca. 23 m2 gelegen op de vliering.

Opleveringsniveau:
Het kantoor wordt leeg en ontruimd opgeleverd, voorzien van o.a.:
- CV verwarmingsinstallatie met radiatoren
- toilet
- pantry
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen

Huurprijs
€ 30.000,- per jaar

Huurtermijn
in overleg

Huurbetaling
per maand vooruit

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Levering en diensten
Huurder zal voor het verbruik en vastrecht van elektriciteit zelf een afnamecontract afsluiten. Voor het verbruik en vastrecht van gas (verrekening middels tussenmeter) en water zal huurder een nader overeen te komen maandelijks voorschot aan verhuurder voldoen.

Zekerheidsstelling
In overleg met verhuurder zal de hoogte van de zekerheidsstelling nader worden bepaald.

BTW
De verhuur geschied vrij van BTW.

Bestemming en gebruik
Dienstverlening, kantoren en detailhandel

Aanvaarding
in overleg

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring opdrachtgever.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroeps-aansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Van Rossum Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 30.000,- per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1964 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 193 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Woonomgeving Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
193 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.