Terug naar de resultaten
Te huur
Bisonspoor 2057 in Maarssen 3605 LG

Bisonspoor 2057

3605 LG Maarssen
Huurprijs € 5.250,- p.m.
030-2315254

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 211 m² In units vanaf 211 m²
Lees meer

Omschrijving

Algemeen Winkelcentrum Bisonspoor is gelegen in Maarssen, onderdeel van gemeente Stichtse Vecht, provincie Utrecht. Met ruim 90 winkels en horecagelegenheden kent het winkelcentrum een zeer divers aanbod van zowel nationale als internationale retailers. Winkelcentrum Bisonspoor kent een goede balans...
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Winkelcentrum Bisonspoor is gelegen in Maarssen, onderdeel van gemeente Stichtse Vecht, provincie Utrecht. Met ruim 90 winkels en horecagelegenheden kent het winkelcentrum een zeer divers aanbod van zowel nationale als internationale retailers. Winkelcentrum Bisonspoor kent een goede balans tussen dagelijkse boodschappen, persoonlijke verzorging, mode en dienstverlening.

Bisonspoor 2020 is de projectnaam voor de herontwikkeling in de wijk Bisonspoor rondom het winkelcentrum en omvat onder andere de bouw van een business center, hier zijn reeds meer dan 50 huurders gevestigd, de heropbouw van een (grotere) parkeergarage, de renovatie van het winkelcentrum, en (her)ontwikkelingen op diverse delen van het terrein en de openbare ruimte rondom het winkelcentrum. Ook zullen er in de nabije toekomst ca. 700 nieuwe woningen gerealiseerd worden. Dit zal onder andere zorgen voor een positieve economische impuls en een gevarieerder woon-werk en winkelklimaat.
De renovatie van het winkelcentrum is in volle gang, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde, en is binnenkort afgerond. Dit maakt huren in het winkelcentrum nóg aantrekkelijker en draagt naar verwachting bij aan een prettige en meer hedendaagse winkelervaring met een hoogwaardige verblijfskwaliteit.

Bereikbaarheid / parkeren
Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de auto. De recent ontwikkelde parkeergarage is voorzien van 5 parkeerlagen, ruim 1.100 parkeerplaatsen, voldoende elektrische laadpalen en een overdekte verbindingsbrug richting het winkelcentrum. Parkeren is voor bezoekers van het winkelcentrum de eerste 4 uur gratis.
Ook met het openbaar vervoer is het centrum uitstekend bereikbaar. Bisonspoor ligt direct aan het Centraal Station Maarssen en de haltes van buslijnen 5, 37, 38, 39 en 126 welke directe verbindingen hebben naar Utrecht en Breukelen.

Vloeroppervlak
ca. 211 m² VVO

Front
ca. 6 meter

Opleveringsniveau
De winkelunit wordt casco verhuurd en opgeleverd in huidige staat voorzien van o.a.:
- winkelpui
- basis sprinklernet
- aansluitpunten elektra, water en riolering

Huurprijs
€ 5.250,- per maand exclusief BTW

Servicekosten
Een verrekenbaar voorschot van € 555,- per maand exclusief BTW (prijspeil 2019)
(Huurder zal rechtstreeks contracten afsluiten met de desbetreffende nutsbedrijven)

Promotiebijdrage
€ 159,- per maand exclusief BTW (prijspeil 2019)

Parkeerbijdrage
€ 185,- per maand exclusief BTW (prijspeil 2019)

Huurtermijn
vijf jaar + vijf jaar en vervolgens telkens vijf jaar

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste verhuur.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie (model ROZ 2012) of waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Bestemming en gebruik
Detailhandel, dienstverlening en horeca.

Huurovereenkomst
Conform model ROZ 2012

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 5.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 555,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 211 m² Verkoopoppervlakte 211 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 211 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
211 m²
In units vanaf
211 m²
Verkoop vloeroppervlakte
211 m²
Frontbreedte
600 cm
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring