Terug naar de resultaten
Te huur
Safariweg 303 in Maarssen 3605 ME

Safariweg 303

3605 ME Maarssen
Huurprijs € 130,- p.m² p.j.
030-2315254

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 328 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Met de bouw van het imposante MAR’CS is het aangezicht van Maarssenbroek flink verbeterd. Het gebouw tegenover het stationsplein is een bruisend geheel van woningen en bedrijven, een ideale mix van wonen en werken. Met de recente komst van de gerenommeerde keten New York Pizza is het aanbod van...
Lees meer

Omschrijving

Met de bouw van het imposante MAR’CS is het aangezicht van Maarssenbroek flink verbeterd. Het gebouw tegenover het stationsplein is een bruisend geheel van woningen en bedrijven, een ideale mix van wonen en werken. Met de recente komst van de gerenommeerde keten New York Pizza is het aanbod van voorzieningen op de begane grond bijna afgerond. Aan de Safariweg zit nu een keur aan horecazaken zoals Subway met de heerlijke broodjes naar keuze en elke dag een aantrekkelijke aanbieding. En natuurlijk Espresso Passion inmiddels een vaste stop voor veel Maarssenaren van en naar het station voor een heerlijk kopje koffie of een maaltijd op elk moment van de dag. Of gewoon afspreken voor een lunch of diner en bij zonnig weer is het goed toeven op het terras, vooral leuk alle drukte te zien door de voetgangerspassage van en naar de wijk Bisonspoor. In MAR’CS is ook een populaire sportschool gevestigd. Voor veel Maarssenbroekers is Wellness & Healthclub Newstyle, ook bekend als betaalbaarsporten.nl, een uitkomst. Lekker dicht in de buurt, plaats voor de fiets of een gratis parkeerplaats in de omgeving. En met kinderopvang, handig voor jonge ouders, die in vorm willen blijven.

MAR’CS is gelegen in het hart van het land onder de rook van Utrecht in Maarssenbroek (ruim 40.000 inwoners). Maarssenbroek ligt langs de A2 en heeft middels de noordelijke rondweg van Utrecht een uitstekende verbinding met de rijksweg A27. MAR’CS ligt op 25 minuten van Amersfoort, 20 minuten van Amsterdam en op 5 minuten vanaf Utrecht. Doordat er gratis parkeerplaatsen aanwezig zijn en het NS Station zich op een steenworp afstand bevindt is MAR’CS uitstekend bereikbaar. Ieder kwartier vertrekt hiervandaan een trein naar Amsterdam of Utrecht. De bus stopt naast het NS station en hier bevindt zich tevens een taxi standplaats.

Parkeren
In de parkeergarage van het complex zijn 85 openbare parkeerplaatsen beschikbaar en in de directe omgeving is volop gratis parkeergelegenheid.

Ligging
De ruimte is gelegen aan het nieuwe plein, recht tegenover het station.

Vloeroppervlakten (BVO)
De entree, voorzien van een lift en trappenhuis, is gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping is ca. 594 m2 beschikbaar

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco opgeleverd voorzien van lift, constructieve bouwvloer, constructieve plafonds en voorzieningen voor de meterkast.

Huurprijs
€ 130,- per m2 per jaar exclusief BTW

Servicekosten
Een nader overeen te komen verrekenbaar voorschot.

Huurtermijn
vijf jaar en telkens vijf verlengingsjaren

Huurbetaling
per maand vooruit

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Drie maanden bruto betalingsverplichting (huur, servicekosten en BTW)

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage.

Oplevering
in overleg

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring opdrachtgever.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroeps-aansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Van Rossum Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 130,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 328 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
328 m²
In units vanaf
150 m²
Aantal verdiepingen
1

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.